Contact

Schepers groen is zeer divers in de werkzaamheden die we voor u kunnen verzorgen. Voor het verzorgen van een tuinontwerp of beplantingsplan tot het bestraten of het leggen van een strak gazon kunt u bij ons terecht.
Voor bijna elke groene klus die u kunt bedenken hebben wij de machines, de mensen en de ervaring.

Al vanaf 1978 zijn wij aan de slag in het hovenierswerk en hebben dus ruime ervaring. Wij hanteren de kwaliteitsnormen en leveringsvoorwaarden van de branche Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners ( VHG), wij staan voor onze kwaliteit.
Daarom zijn we ook aangesloten bij de geschillencommissie groen en bij het garantie fonds groen, zodat wij u een stuk zekerheid kunnen bieden.

 

De natuur en alles wat daarin leeft gaat ons zeer aan het hart, wij houden in alles wat we doen zoveel mogelijk rekening met onze leefomgeving. Door te werken volgens de principes van “De levende tuin” hebben we dit een vaste plek gegeven binnen ons bedrijf. Niet elke tuin is geschikt om alle 5 stappen te volgen maar elke stap is mee genomen.

Wij werken hoofdzakelijk in de omgeving van Deventer maar ook een iets grotere afstand is geen probleem. Als u nieuwsgierig bent geworden of een concrete vraag heeft neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.

Schepers Groen. inspirerende tuinen!

freek schepers

Contact Schepers Groen

 

Uw tuin. Een heerlijke plek om u in terug te trekken, te genieten en te ontspannen. Ontsnap even aan de hectiek van alle dag en droom weg in uw eigen stukje natuur. Schepers Groen helpt u graag deze droomplek te verwezenlijken. Met uitgekiende en creatieve ontwerpen volgens het Levende Tuin-principe maken wij van elke tuin een plek om van te houden.

 

Schepers Groen
inspirerende tuinen

Vul vrijblijvend in.

informatie aanvragen

Vul aub uw voor,- en achternaam in.
Dit is een ongeldig e-mail adres.
Dit is een ongeldig telefoonnummer.
Laat ons weten waar uw interesse naar uit gaat.
Graag hier uw bericht invoeren.
Svp invullen:
Ververs Ongeldige invoer

Wij gebruiken bovenstaande gegevens alleen voor contactdoeleinden, zie privacyverklaring.

Locatie

Schepers Groen
Schotwillemsweg 21
7434 PV Lettele

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
8:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag en zondag
Gesloten

Contact Info

Telefoon
0570 544 636
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
lid van vhg